Isolatiematerialen

De populariteit van de isolatiematerialen kan worden aangenomen door de noodzaak en het belang van isolatie. Isolatie is een veiligheidsbarrière die voorkomt dat de warmte ontsnapt en de interne temperatuur in het pand of eigendom stabiel maakt.

Isolatie is bedoeld om personeel te beschermen tegen brandgevaar door isolatiemateriaal. Over het algemeen zijn de gebruikte materialen een van de meest voorkomende materiaalkeuzes voor isolatie. De classificatie van het gebruikte isolatiemateriaal is een maat voor de geblokkeerde temperatuur. Dus alle materialen met dezelfde mate van isolatie, of met een gelijk afdichtingspotentieel maar met verschillende classificaties, moeten op de juiste manier samen worden gebruikt. Isolatie aangebracht op een materiaal heeft invloed op de thermische geleidbaarheid van de wand. Het wordt, nogmaals, beïnvloed door het type isolatie, het bereik van vochtstromen en de manier van aanbrengen.

De isolatiematerialen kenmerken zich door hun eigenschappen. Ongeveer 25% van de thermische geleidbaarheid is te wijten aan thermische geleidbaarheid. Het andere aandeel, ongeveer 4%, vertegenwoordigt isolatieleeftijden. Ongeveer 90% is te wijten aan thermische groei. Nieuwe isolatietechnologie is belangrijk om de isolatie-eigenschappen te begrijpen. Ongeveer 75% van de structurele isolatie is te danken aan isolatiematerialen, waarvan 4% aan thermische geleidbaarheid.

Ja, isolatie is de gemakkelijke keuze voor isolatie. Isolatie wordt later in dit artikel besproken.

Bouten en bouten, schroeven en ringen

Het gebruik van bouten en moeren als de belangrijkste structurele componenten is niet zo wijdverbreid als nu. Nog steeds gebruiken de meeste buizen en hulpstukken bouten en moeren. Zoals ik al zei, het is niet zo wijdverbreid.

De beste isolerende producten zijn de eenvoudige bout en moer, ze zijn minder duur dan de traditionele ring en schroef. Deze vereisen niet dat het trillingsproces naar buiten komt, dus geluid zal geen probleem zijn.

Het probleem met ringen en schroeven is dat de mechanische sterkte veel zwakker is als je wilt isoleren. Er is nu een samenhangend stuk hotmelt lijmformuleringen op de juiste temperatuur beschikbaar die perfect adsorbeert. Het andere voordeel is dat ze geen mechanische kracht nodig hebben om het pakket voor te bereiden, terwijl de traditionele ringen en moeren te veel vereisen.

In vergelijking met bouten en moeren zijn de schroeven en ringen duidelijk lichter.

Over het algemeen zijn, als we bouten en moeren gebruiken, dit het duurste isolatiemateriaal. Ze zijn ongetwijfeld een goede oplossing en zeker de moeite waard voor de massa-isolatieprestaties.

vulstoffen

Massavullers bieden een goede oplossing voor isolatietoepassingen. Deze variëren van kussens, dekbedden, dekbedden en vele andere materialen zoals netten en afschuiningen. Ze zijn zeker goedkoper dan bouten of moeren, maar het zijn geen isolerende producten.

Voordelen:

Adverteerders willen de energiebesparing van vulstoffen niet begrijpen, maar hier zijn de feiten: tijdens een verwarmings- of isolatietest werd contact opgenomen met de metgezellen vóór de isolatie, om hun opmerkingen te krijgen en ermee in te stemmen om het materiaal dat in de isolatie wordt gebruikt, rustig aan te doen. Dit is vaak een probleem met bouten en moeren.

Volgens Britse bouwtijdschriften heeft de isolatie van vulstoffen een veel betere isolatie dan die van bouten en moeren. De thermische isolatie wordt vooral verbeterd wanneer ze samen met bouten en moeren worden gebruikt.

Bouten zijn erg zwaar en onhandig om op te stijgen, terwijl ringen eenvoudig in elk isolatiesysteem te monteren zijn. Dit vermindert de mogelijkheden van isolatiesystemen met een lage isolatie die gemakkelijk kunnen worden gebouwd en die de isolatie kunnen veranderen.

De smelt wordt verwarmd en koelt zeer snel af. Om de smelt te verwarmen, vraagt ​​om extra energieverbruikende verwarmings- of isolatiematerialen zoals kanalen, leidingen, enz.

Om energie te besparen, zorgen bouten ook voor een lagere isolatiesterkte of isolatieverlies.

Ze verwijderen de isolatiesterkte over een groter gebied.

Ze verbeteren geluiddempend over pijpen

Ze verhogen de milieuprestaties en beschermen de materialen van het gebouw.